Služby

Odborne spôsobilá osoba
Označovanie potravín
Akreditácia skúšobných laboratórií
ISO 9001:2015, ISO 22000, HACCP v potravinárstve
Vypracujeme dokumentáciu pre:                
  • ISO 9001:2015
  • ISO 22000
  • správnu výrobnú prax
    (GMP – Good Manufacture Practice)
  • správnu hygienickú prax
    (GHP – Good Hygiene Practice)
Dokumentácia zahŕňa:                                      
  • Hygienický režim
  • Sanitačný poriadok
  • Zásady analýzy nebezpečenstva
    a kritických kontrolných bodov
Laboratorné skúšanie poľnohospodárskych výrobkov
Servis laboratórnych zariadení a priemyselných váh
Školenie laboratórnych pracovníkov a skladníkov






Santek Vás žiada o súhlas s používaním Vašich údajov na nasledujúce účely:

Vaše osobné údaje budú spracované a informácie z vášho zariadenia (súbory cookie, jedinečné identifikátory a ďalšie údaje zariadenia) môžu byť uchovávané, používané a zdieľané s dodávateľmi tretích strán, prípadne používané konkrétne týmto webom alebo aplikáciou. Niektorí dodávatelia môžu spracúvať vaše osobné údaje na základe oprávneného záujmu, proti ktorému môžete vzniesť námietku pomocou možností nižšie. Súhlas môžete zrušiť prejdením na odkaz v dolnej časti tejto stránky alebo v našich pravidlách ochrany súkromia.

Technické cookies

Tieto cookies potrebujete pre správny chod webovej stránky. Obsahujú anonymizované informácie o Vaších výberoch

Analytické cookies

Pre vylepšenie naších služieb, využívame službu Google Analytics, ktorá odosiela anonymné informácie o Vašej návšteve a zbiera agregované dáta o zvyklostiach návštevníkov, vďaka ktorým denno denne vylepšujeme naše služby.

Spravovať možnosti
Odmietnuť